Huisarts Jacques de Milliano: 'De tijd is rijp voor verandering'
header
 
header
02 juli 2015
header

De regelgeving in de huisartsenzorg is te ver doorgeschoten en de macht van zorgverzekeraars is te groot. Dat vinden bijna 7900 huisartsen die het manifest Het roer moet om steunen. Jacques de Milliano, huisarts en mede-initiatiefnemer van het manifest, windt er geen doekjes om. “We gaan voor verandering. Als dat niet lukt, gaan we een beetje chaos veroorzaken.” 

Lees verder »

image

Zomerrestaurants

Speciaal voor de lezers van Arts en Auto selecteerde SpecialBite restaurants die zich bij uitstek lenen voor een zomers etentje dankzij hun bijzondere terras, fraaie tuin of ligging aan het water. Lees verder »

image

'Creëer je eigen kansen'

Een professioneel netwerk opbouwen. Ervoor zorgen dat je via-via wordt benaderd voor een baan of stageplek. Dat je niet eens hoeft te solliciteren. Dat men het je gunt. Hoe krijg je dat voor elkaar? Lees verder »

image

Altijd feest aan de Donau

Terwijl de grote namen in de line-up van het Sziget festival binnendruppelen, maakt Boedapest zich op voor een lange zomer vol vertier. Niet alleen in de immens populaire ruïnepubs en retrobars, maar zelfs in de historische badhuizen. Lees verder »

image

Over de schreef

Iedereen in de zorg maakt het wel een keer mee: seksuele intimidatie door een patiënt. Hoe ga je daarmee om? “Zelfs de meest verlegen student kan leren om er iets van te zeggen.” Lees verder »

facebook twitter rss  

Quality Time

Zomernummer later

Het extra dikke zomernummer van Arts en Auto 07/08 verschijnt dit jaar op 18 juli. Arts en Auto 09 verschijnt op 5 september.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015