Oproep van de hoofdredactie
header
 
header
27 november 2013
header

In de eerste week van december zullen Gerlach Cerfontaine (bestuursvoorzitter van Vereniging VvAA), Herman van Hemsbergen (directievoorzitter VvAA Groep) en Marjan Enzlin (hoofdredacteur Arts en Auto) elkaar ontmoeten voor een gesprek dat in een video-verslag zal verschijnen op artsenauto.nl. Een neerslag van het gesprek zal ook als dubbelinterview verschijnen in Arts en Auto 01 van 2014. Als u als zorgprofessional of lid van VvAA vragen of opmerkingen heeft voor de heren, nodig ik u hierbij van harte uit deze aan mij te sturen via m.enzlin@artsenauto.nlLees verder »

header

Doorstart epd lijkt succes

De private doorstart van het elektronisch patiëntdossier is een half jaar oud. Inmiddels hebben huisartsen en apothekers bijna een miljoen dossiers aangemeld bij het LSP. De doelstellingen lijken ruim te worden gehaald dit jaar. Lees verder »

header

Winter in Lapland

VvAA QualityTime organiseert diverse reizen naar Lapland. Zo kunt u elke zondag tussen 5 januari en 6 april vertrekken naar Svanstein Lodge voor een week vol Lapse winteractiviteiten, zoals een huskysafari, ijsvissen, iglobouwen, sneeuwscooteren, langlaufen of skiën. Lees verder »

header

Meldcode huiselijk geweld

Veel zorgprofessionals hebben een antenne voor het signaleren van huiselijk geweld. Toch blijkt het in de praktijk lastig ‘gevoelens van onbehagen’ om te zetten in concrete daden. De nieuwe Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling geeft aan hoe te handelen. Lees verder »

header

Autoportret: Tesla Model S

Binnen het nog bescheiden aanbod aan elektrische auto’s neemt het Amerikaanse Tesla een bijzondere plaats in. Tesla is onder de auto’s zoiets als Apple onder de computers. De Model S is een smaakvolle zakenauto, formaat BMW 5-serie. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013