Met het Ruwaard ten onder
header
 
header
29 januari 2014
header

Uroloog Rik Williams (61) raakte na het faillissement van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse zijn baan kwijt. Gedesillusioneerd blikt hij terug op een bewogen tijd. “In mijn ogen heeft de ingetreden marktwerking de ondergang van het ziekenhuis bewerkstelligd.” Lees verder »

header

Wonen en werken over de grens

Ruime keuze uit leuk werk, nooit meer in de file en altijd lekker weer. Arts en Auto sprak vier zorgprofessionals die op zoek naar avontuur, werk en meer rust naar het buitenland vertrokken. Lees verder »

header

Spectaculair Skye

Op een van de mooiste eilanden langs de Schotse westkust wachten adembenemende bergdecors
op bezoekers die van schoonheid en rust houden. Is er niet nog ergens een onverfilmd Tolkienboek? Dan is Skye dé locatie, aldus journalist Hans Bouman. Lees verder »

header

Lusten & lasten 2e huis

De één verkreeg het dankzij een erfenis, de ander moest er wat meer moeite voor doen. Maar hoe verschillend de verhalen ook, één ding hebben deze Arts en Auto-lezers gemeen: afgezien van soms wat (kleine) ergernissen geníeten ze vooral van hun tweede huis. Lees verder »

header

Mercedes-Benz S-klasse

De nieuwe generatie S-klasse van Mercedes-Benz zit vol techniek die de veiligheid en het comfort verhoogt. Snufjes die we in de toekomst ook in andere prijsklassen zullen aantreffen. Lees verder »

header

Second Home International

Van 28 t/m 30 maart vindt in de Jaarbeurs Utrecht de voorjaars-editie plaats van de beurs Second Home International. Onder de exposanten bevinden zich aanbieders van tweede woningen in eigen land en parken en makelaars uit onder meer Scandinavië, de Alpenlanden, Zuid-Europa en Zuid-Afrika. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App


Eind deze week bij u op de mat, maar nu al te lezen via tablet of smartphone. Download hier de app.
alt
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014