Logopedietarieven onder druk
header
 
header
08 januari 2013
header

De zorgverzekeraars Achmea, CZ, Menzis en VGZ hebben per 1 januari 2013 de tarieven voor gecontracteerde zorg voor logopedie in 2013 bevroren of verlaagd, zo meldt de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Hiermee liggen de tarieven van de zorgverzekeraars zo’n 6,5 tot 13 procent onder de tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Lees verder »

header

Fotowedstrijd 2012

Het niveau van de inzendingen voor de jaarlijkse VvAA fotowedstrijd was hoog. Het thema – Stilte – was ook dit jaar weer pittig, maar de fotografen onder u wisten daar wel raad mee. In veel van de bijna 1300 ingezonden foto’s was de stilte bijna hoorbaar. Lees verder »

header

'Ik zie genoeg uitdagingen'

Elien Peterse (35) nam op het hoogtepunt van het goodwilltijdperk haar apotheek Vreugdenhil in Hoogland over. De hoge goodwill-lasten in combinatie met het ingevoerde preferentiebeleid maken het tot een financieel zware tijd voor jonge apothekers: “Dit zijn de toekomstige drama-ondernemingen die tien jaar achter de feiten zullen aanlopen.”   Lees verder »

header

Oman: woestijnen en wadi's

Oman is een bijzonder mooie en veelzijdige reisbestemming, ontdekte reisjournalist Joris van Drooge. Hij vergaapte zich er aan zeeschildpadden en flamingo’s, doorkruiste er woestijnen en wadi’s, en werd getroffen door de hartverwarmende gastvrijheid van de lokale bevolking. Lees verder »

header

Mijn huis: Cadier en Keer

Het voelt voor Randstedelingen toch altijd een beetje als een wereldreis, de rit richting Zuid-Limburg. Frank en Tessa Hoebers, nog niet zo lang geleden woonachtig in Naarden-Vesting, kennen het gevoel maar al te goed. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek

Bezoek de MuziekKiniek van Bram van Schaik en maak kans op het nieuwe album van de Zuid-Afrikaanse poëet en singer-songwriter Gert Vlok Nel.

Ledemaatjes

Nog snel uw wintersportchalet  of alvast uw zomerhuisje te huur aanbieden in Arts en Auto Magazine 02? Ga dan naar www.artsenauto.nl/ledemaatjes, advertenties voor en door VvAA leden.

Verschijningsdatum:  
zaterdag 2 februari
Deadline:
maandag 14 januari


 

header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013