Budgetpolis schendt grondrecht armen
header
 
header
05 juni 2014
header

De nieuwe budgetpolis waarvoor minister Schippers (VWS) pleit, schendt niet het grondrecht van rijken, maar wel dat van armen. Dat stelde advocaat Gerard Spong tijdens het debat rond de vrije artsenkeuze dat BNR nieuwsradio in samenwerking met VvAA op woensdag 4 juni in de Nieuwe Kerk in Den Haag organiseerde. De advocaat was daarbij kort en onaangekondigd aanwezig.
 Lees verder »

image

Ruimte voor eigen afwegingen

Ethicus Gert van Dijk is niet van de algemeenheden en pleit voor nuance. En voor meer ruimte voor het maken van individuele afwegingen. “Artsen moeten soms de moed hebben om van de richtlijn af te wijken.” Lees verder »

image

Hotspot voor lekkerbekken

In het uiterste noorden van Spanje, tegen de grens met Frankrijk, ligt San Sebastian. Vanuit de hele wereld komen reizigers naar deze stad voor de prachtige architectuur, de fijne ligging aan zee én de sublieme tapas, oftewel: pintxos. Lees verder »

image

Arts en Auto WK-pool

Over een week gaat het  WK voetbal in Brazilië van start. Ook dit jaar organiseert de redactie van Arts en Auto voor VvAA leden de Arts en Auto WK-pool. Doe mee en win een iPad mini Lees verder »

image

Verslavend virus

Wat begint als onschuldig, burgerlijk tijdverdrijf evolueert binnen de kortste keren tot een verwoed om zich heen grijpende dwangneurose. De Vlaamse schrijver Jan Keppens beschrijft op geheel eigen wijze het effect van de golfsport op de verslavingsgevoelige medemens. Lees verder »

facebook twitter rss  

Ledemaatjes
in de zomer

Let op: in de zomer verschijnt Arts en Auto 07/08 als extra dik dubbelnummer. Dit houdt in dat er in augustus geen Arts en Auto verschijnt en er geen ledemaatjes geplaatst kunnen worden. Voor het zomernummer ligt de deadline op woensdag 11 juni. Voor het septembernummer is de deadline 15 augustus.

alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014