Hoogleraar epidemiologie Roel Coetinho: 'Risico ebola in Nederland nog altijd verwaarloosbaar'
header
 
header
09 oktober 2014
header

Omdat onlangs een besmetting met het ebola-virus buiten Afrika (Spanje) heeft plaatsgevonden, neemt de onrust over de ziekte ook in Nederland toe. Hoogleraar epidemiologie Roel Coutinho noemt het risico op verspreiding in ons land echter nog steeds verwaarloosbaar. Lees verder »

image

Tijd voor ziel in de zorg

Anesthesioloog Robin Youngson uit Nieuw-Zeeland is op 28 november een van de sprekers op het VvAA Jubileumcongres Tijd voor ziel in de zorg. Youngson pleit voor werken vanuit passie, als tegenhanger voor de soms ziekmakende regeldruk in de zorg. Lees verder »

image

Saint Martin de Belleville

Liefhebbers van authentieke wintersportdorpen die tegelijk hechten aan een groot skigebied, vinden in het Franse Saint Martin de Belleville beide. Lees verder »

image

Tegelwijsheid

Het beste advies dat ik ooit kreeg van een dokter was: leer er maar mee leven. Het zou in elke spreekkamer van elke dokter moeten hangen, op een Delfts blauw tegeltje. Lees verder »

image

Mijn huis - Drimmelen

Gaat u graag op ontdekking in eigen land? Tip: trek in dat geval volgend jaar zomer eens een dagje uit voor de Biesbosch. En neem dan vooral een kijkje in Drimmelen. Om precies te zijn: bij het grachtje in het hart van dit  dorp.  Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Deadline Ledemaatjes

De laatste aanleverdatum voor Arts en Auto 11 is vrijdag 10 oktober. Geef nog snel uw ledemaatje op.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014