Steeds meer consumenten wisselen van zorgverzekeraar
header
 
header
18 december 2012
header

De trend dat steeds meer consumenten overstappen naar een andere zorgverzekeraar zet door. Dit jaar stijgt het percentage naar 8,4 procent. De aanvullende verzekering en daarmee de hoogte van de totale premie is nu een nog belangrijker reden om over te stappen dan in voorgaande jaren. Dat blijkt uit Nivel-onderzoek in het Consumentenpanel Gezondheidszorg. Lees verder »

header

Arts en Advocaat

Als een kat in een vreemd pakhuis. Zo omschrijven zorgprofessionals hun gevoelens als zij worden geconfronteerd met een tucht- of strafzaak. Timo van Oosterhout en Valéry Daniels, advocaten in loondienst bij VvAA rechtsbijstand, leggen uit hoe zij leden bij een juridisch conflict bijstaan. Lees verder »

header

Winterzon in Algarve

Monte Gordo, een kleine Portugese badplaats aan de rustige Oost-Algarve, is een geliefde winterbestemming  vanwege de milde temperaturen. U kunt er heerlijk wandelen langs het kilometerslange brede zandstrand, fietsen of eventueel een auto huren om de omliggende stadjes te bezoeken. Lees verder »

header

Half bloot maar compleet naakt

Ingrid van der Voort werkte al jaren in het Flevoziekenhuis als kwaliteitsmedewerker en consulent complementaire zorg, toen ze op een dag een knobbeltje in haar borst voelde. Vol vertrouwen liep ze in de lunchpauze even bij de arts binnen voor de uitslag. Alleen. “Toen kwam dus die mokerslag.” Lees verder »

header

Mercedes-Benz A-klasse

In de hogere prijsklassen is Mercedes-Benz een van de best verkopende merken. Structurele groei is niet meer mogelijk. Reden waarom het merk tijdelijk uitwijkt naar de middenklasse. Het wapen dat in stelling wordt gebracht, is de nieuwe A-klasse. Lees verder »

facebook twitter rss  

Winterstop

Vanwege Kerst en Oud en Nieuw verschijnt de komende twee weken geen nieuwsbrief; de eerstvolgende editie volgt op 8 januari. De redactie van Arts en Auto wenst u alvast prettige feestdagen!

MuziekKliniek


Ga naar de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op het I Walk van Herbert Grönemeyer

Huisartsen gezocht

Het NIVEL doet onderzoek naar de tijdsbesteding van huisartsen. Het onderzoek wil zo nauwkeurig mogelijk meten hoeveel uren een huisarts werkt en hoe die tijd verdeeld is over patiëntgebonden en niet-patiëntgebonden taken. Voor vragen over het onderzoek en aanmelden kunnen huisartsen een e-mail sturen naar TBOHuisartsen@nivel.nl.
Lees verder »
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2012