Specialiseren over de grens
header
 
header
10 februari 2017
header

Voor een aantal populaire specialismen kunnen basisartsen in Nederland maar moeizaam een opleidingsplek vinden. Een gang naar het buitenland is voor sommigen een goede optie. En vaak zijn de verdiensten als aios er ook nog beter.
 
Lees verder »

image

Belang van een businessplan

Businessplanning wordt steeds belangrijker voor zorgprofessionals die verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsvoering van een praktijk, stelt Ger Hofstee, decaan van de VvAA Business School. 
Lees verder »

image

North Coast 500

Bij de lancering in 2015 werd het wel het Schotse antwoord op Amerika’s beroemde Route 66 genoemd: de North Coast 500, een ‘rondje Inverness’ dat via de westkust de adembenemende kustlijn van het Schotse hoge noorden volgt. 
Lees verder »

image

Genieten van tweede huis

De een is er binnen een mum van tijd, de ander moet er wat meer moeite voor doen. Sommigen verhuren het, anderen hebben het uitsluitend gekocht voor eigen gebruik. Arts en Auto tekende de verhalen op van lezers over hun tweede huis.
Lees verder »

image

Autoportret: Alfa Romeo Giulia

Na een jarenlang publiciteitsoffensief is de Alfa Romeo Giulia eindelijk leverbaar. Is deze middenklasse-sedan de redder van het roemruchte Italiaanse merk?
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Vacature bestuurslid

Het aankomend bestuurslid is in het dagelijks leven, bij voorkeur, werkzaam als dierenarts. Daarnaast is bestuurlijke en managementervaring gewenst. 
Klik hier voor de vacature

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2017