Doe mee met de Arts en Auto WK-pool
header
 
header
07 mei 2014
header

Over ruim een maand klinkt het openingssignaal van het WK voetbal in Brazilië. Ook deze keer organiseert de redactie van Arts en Auto voor VvAA leden de Arts en Auto WK-pool. Hiervoor kunt u terecht op onze speciale website. Hier vult u uw uitslagen in van alle groepswedstrijden, kwartfinales, halve finales en de finale. Wilt u een uitslag aanpassen – bijvoorbeeld omdat op het allerlaatste moment een topspeler is uitgevallen – dan kan dat nog tot 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd.  Lees verder »

image

Gratis boek voor leden VvAA

In Onder de groene zoden laat Joan Versluijs aan de hand van casuïstiek, tips en rekenvoorbeelden de mogelijkheden zien om de juridische, fiscale en financiële gevolgen van uw overlijden naar uw hand te zetten. VvAA leden kunnen dit boekje gratis opvragen. Lees verder »

image

Schitterend Lefkas

Het Griekse eiland Lefkas is niet alleen dé bestemming voor strandliefhebbers, maar ook een aanrader voor natuurliefhebbers. Zij treffen hier een groen, bergachtig binnenland met zandweggetjes en geitenpaden die uitnodigen tot wandelen. Lees verder »

image

Spelen om te leren

Studieboeken, webcasts en congressen zijn achterhaald. Het onderwijsaanbod wordt in rap tempo uitgebreid met games: spelletjes om kennis en vaardigheden te leren. Recent werden de eerste twee Nederlandse games bekroond met een keurmerk van deDutch Society for Simulation in Healthcare.  Lees verder »

image

Mijn huis - Wemeldinge

Bij het kopen van een huis speelt ‘gevoel’ vaak een belangrijke rol. Maar, vindt gepensioneerd huisarts Stoffelien Cool: “Je moet zo’n belangrijke stap in je leven natuurlijk ook rationéél benaderen.” En dus let ze – als ze in 2005 met een makelaar een oud huisje in Wemeldinge bezichtigt – in eerste instantie op zaken als de staat van het dak en de muren.  Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Leergang management in de gezondheidszorgAls zorgprofessional wordt u steeds meer belast met managementtaken. Hoe zorgt u dat u deze goed uitvoert? En, even belangrijk, dat u dat leuk vindt om te doen en dat ook uitstraalt? Op 21 mei de opleiding Management in de Gezondheidszorg. Bent u erbij?

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014