Interview: 'Mijn eerste euthanasie'
header
 
header
24 juli 2015
header

Hoewel iedere huisarts een terminaal zieke patiënt zo goed mogelijk zal willen helpen, kan hij evengoed terugschrikken bij een verzoek om euthanasie. Begeleiding door een consulent euthanasie van de Levenseindekliniek biedt uitkomst. “Ik ben blij dat ík de euthanasie heb gedaan, en niet een arts die mijn patiënt niet kende.”
Lees verder »

image

Dokter op zee

Werken als scheepsarts aan boord van een tallship is avontuurlijk en uitdagend. Anesthesioloog Ludwine Lambalk doet het al twaalf jaar en is door de wol geverfd. “Aan boord vind ik rust.”
Lees verder »

image

Formentera

Het kleinste eiland van de Balearen, Formentera, ligt op slechts een half uur varen ten zuiden van Ibiza. Dit eiland biedt niet alleen fraaie stranden, maar leent zich goed voor wandel- en fietstochtjes.
Lees verder »

image

'Ik verheug me er elk jaar op'

Pinkpop, TT Assen en de Nijmeegse Vierdaagse. Drie zomerse evenementen die voor de medische begeleiding een beroep doen op artsen die daarvoor met liefde hun vrije tijd opofferen.
Lees verder »

image

Autoportret: Renault Espace

De grote MPV heeft zijn tijd gehad. De nieuwe Espace is dan ook een iets ánder soort auto dan vorige generaties. Alleen al voor de durf zo’n auto uit te brengen, verdient Renault waardering.
Lees verder »

facebook twitter rss  

QualityTime

Ledemaatjes.nl


De populairste rubriek in Arts en Auto heeft nu haar eigen website: Ledemaatjes.nl. Hier vindt u alle advertenties van leden voor leden van VvAA en kunt u uw eigen ledemaatje opgeven. 

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015