Wie nu leeft, wie nu zorgt; praktische adviezen rondom overlijden
header
 
header
02 april 2014
header

In het boekje Onder de groene zoden laat Joan Versluijs, manager Financiële Planning & Fiscaal Advies bij VvAA, in vogelvlucht de mogelijkheden zien om de juridische, fiscale en financiële gevolgen van uw overlijden naar uw hand te zetten. Maar ook het gedrag dat u als erfgenaam duur kan komen te staan, komt aan de orde.  De praktische adviezen maken duidelijk dat het loont om bij leven en welzijn vooruit te blikken naar het moment waarop u er niet meer bent. Versluijs schreef dit informatieve en praktische boek speciaal voor de leden van VvAA.
 Lees meer »

image

We zijn druk maar gelukkig

Tanja van der Lippe, hoogleraar sociologie van huishoudens en arbeidsrelaties aan de Universiteit Utrecht, doet onderzoek naar de vraag hoe mensen werk en privé combineren. Een belangrijk issue, ook binnen de zorg. Inspiratie voor verbeteringen vindt ze in het buitenland. Lees verder »

image

Magisch woestijnland Jordanië

Jordanië is een land waar je je nog altijd ontdekkingsreiziger voelt. Gelukkig is één week al genoeg om de topattracties te ontdekken: de Rode Zee, de Dode Zee, de beroemde rotsen van Wadi Rum en natuurlijk de verborgen woestijnstad Petra. Lees verder »

image

Verschuiving aansprakelijkheid

Dat zorgprofessionals steeds vaker worden geconfronteerd met claims door patiënten is bekend. Minder aandacht is er voor de aansprakelijkheid van bestuurders van zorginstellingen. De vraag is: waarvoor is een zorgbestuurder precies verantwoordelijk? Lees verder »

image

Mijn huis - Tricht

Op de eettafel van de familie Buyserd liggen stapels paperassen. De van origine Vlaamse Gerd Buyserd verontschuldigt zich dat ze niet heeft opgeruimd, maar voegt er meteen aan toe dat het haar zelf niet stoort. “Een huis moet wel leven!”  Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto app


Eind deze week op de mat, nu al digitaal te lezen via tablet en smartphone. Download hier onze app.
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014