Forensisch arts Selma Eikelenboom laat zich niet leiden door angst
header
 
header
01 april 2016
header

Samen met haar man, DNA-expert Richard Eikelenboom, lost forensisch arts Selma Eikelenboom – Schieveld (62) geweldsmisdrijven op in Nederland en in de Verenigde Staten, waar het echtpaar sinds 2010 woont en werkt. 

Lees verder »

image

Medici interessante slachtoffers

De Fraudehelpdesk, onderdeel van SafeCin, Stichting Aanpak Financieel-Economische Criminaliteit, constateert een geleidelijke toename van fraude in Nederland. Zowel in de hoogte van de bedragen als in het aantal slachtoffers. Lees verder »

image

Reizen

Weidse landschappen, eeuwenoude cultuurschatten en een hartverwarmende gastvrijheid. Vooral dat laatste maakt een bezoek aan Iran meer dan de moeite waard, vindt journalist Marieke Kessel.
Lees verder »

image

Na de bom

"Bij bomaanslagen zoals recentelijk in Parijs en Brussel realiseer ik mij dat wat in een fractie van een paar seconden gebeurt mensen levenslang littekens bezorgt. En zelfs na meer dan een halve eeuw zullen er mensen over spreken… en zwijgen."
Lees verder »

image

Mijn huis - Bilthoven

In deze rubriek komen ze geregeld langs: huizen die ‘passen als een jas’, die in de loop der jaren zó dierbaar zijn geworden dat hun bewoners zelden of nooit prakkiseren over verhuizen. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Uitvinders gezocht

Een app om van het roken af te komen of een handschoen die beschermt tegen een skiduim. Voor een artikel in Arts en Auto zijn wij op zoek naar uitvinders. Heeft u iets ontwikkeld?  Stuur een mail met uw verhaal, beroep en leeftijd naar redactie@artsenauto.nl o.v.v. ‘Uitvinding’.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016