Rode loper voor de eerste lijn
header
 
header
24 juli 2013
header

Vorige maand mocht ik samen met de directeur van VvAA Groep op bezoek bij minister Schippers van VWS. Onder onze arm een speciaal voor haar gemaakte Arts en Auto special, waarin ruim 800 adviezen met betrekking tot kostenbeheersing in de zorg stonden. Eén advies kwam bij bijna iedereen terug: maak haast met het versterken van de eerste lijn. Lees verder »

header

'Nooit doping nodig gehad'

Jacco Eltingh (42) won met Paul Haarhuis alle grandslamtitels in het mannendubbel. Door een blessure moest Eltingh zijn singlecarrière voortijdig afbreken. En ook in zijn privéleven deed ziekte hem de vergankelijkheid van het bestaan inzien. Lees verder »

header

Openheid duurt het langst

Klokkenluiden is vaak een symptoom van een dieperliggend probleem, namelijk dat fouten in de zorg niet altijd veilig besproken kunnen worden. Kan het beter en zo ja, hoe? Lees verder »

header

Luxe bij de duinen

Aan de rand van Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt het Landgoed Duin & Kruidberg. Sinds 2002 is dit voormalige jachtverblijf van Koning Willem III in gebruik als luxehotel met een sfeervolle lounge, een heerlijk terras, twee restaurants en comfortabele hotelkamers. Lees verder »

header

Filmtips voor thuisblijvers

Dit jaar geen tijd, zin of gelegenheid om op vakantie te gaan? Ook thuis op de bank, met de afstandsbediening in de aanslag, kunt u zich in den vreemde begeven met deze selectie van internationale klassefilms uit de afgelopen tien jaar.  Lees verder »

header

Autoportret: Opel Adam

Er ontstaat een (jonge) doelgroep voor wie autobezit emotioneel geen betekenis heeft. Voor een andere groep geldt juist weer heel sterk dat ze hun eigen smaak in hun auto weerspiegeld willen zien. Voor die groep heeft Opel de Adam bedacht. Lees verder »

facebook twitter rss  

FotowedstrijdDe jaarlijkse fotowedstrijd is weer van start gegaan!
Het thema: 
Feest!
Ga naar de website en doe mee!
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013