In deze nieuwsbrief: zorgprofs ontevreden over management; Captain of medicine Didi Braat
header
 
header
6 november 2012
header

Zorgprofessionals zijn maar matig tevreden over het functioneren van zorgmanagers. Ruim 20 procent bestempelt dat functioneren als onvoldoende, terwijl 28 procent vindt dat het functioneren van managers op de grens tussen voldoende en onvoldoende ligt. Dat blijkt uit een enquête over kostenbeheersing, die de redacties van Arts en Auto en Zorgvisie lieten uitvoeren door bureau Teraknowledge.  Lees verder »

header

Captain of medicine: Didi Braat

Hoogleraar Verloskunde & Gynaecologie én vicevoorzitter van de Raad voor Volksgezondheid & Zorg, Didi Braat, werd in 2011 uitgeroepen tot opleider van het jaar. Onder meer omdat ze zo veel oog heeft voor de work-life balance van de assistenten. Lees verder »

header

La Clusaz

Een authentieke village, spannend skigebied, culinaire verleidingen en de Mont Blanc die goedkeurend toekijkt. Boerendorp La Clusaz is hét bewijs dat charme en wintersport in Frankrijk wel degelijk samen kunnen gaan.
Lees verder »

header

Een automobiel van stand

Dit jaar wordt herdacht dat Marten Toonder (1912 – 2005) 100 jaar geleden werd geboren. Het is een mooie gedachte dat zijn onsterfelijke figuur Ollie B. Bommel een oldtimer reed die ook al een indrukwekkende geschiedenis heeft, teruggaand op de Spyker uit 1912 en een Popeye-car uit 1936.  Lees verder »

header

Mijn huis - Enschede

Neem een kijkje in het huis van Jeltje Eelkman Rooda (logopedist) en Joost Nijhuis (ondernemer); een ‘voormalige’ twee-onder-een kapper aan de rand van Enschede. Lees verder »

facebook twitter rss  

KlokkenluidersVoor een serie artikelen in Arts en Auto is de redactie op zoek naar zorgprofessionals en/of zorgmanagers die ooit melding hebben gemaakt van een misstand in hun zorginstelling. Vul de enquête in op onze website in of neem contact op
met onze redacteur Roel Notten (06 1523 91 29). De redactie zal alle informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen.Ga naar de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op het debuutalbum van de talentvolle Nederlandse band 
The Heyz.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl. U kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2012