Blog Ignace Schretlen: Jansen Steur verlamt rechter
header
 
header
18 juni 2015
header

Het Openbaar Ministerie had zes jaar geëist, maar ex-neuroloog Ernst Jansen Steur komt er in hoger beroep met zes maanden voorwaardelijke celstraf – met een proeftijd van twee jaar – van af. Volgens de rechter is niet bewezen dat de arts opzettelijk verkeerde diagnoses stelde bij een aantal patiënten. In eerste aanleg was de voormalige neuroloog tot drie jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf veroordeeld.

Lees verder »

image

Onwillige patiënt overdragen?

Mag een specialist de behandeling van een patiënt die onvoldoende aan zijn behandeling meewerkt, beëindigen of overdragen aan de huisarts? 
Lees verder »

image

Kasteelhotel Catalonië

Halverwege de Franse grens en Barcelona ligt, op slechts enkele kilometers het strand Castell d’Empordà, een viersterren kasteelhotel op het Spaanse ‘platteland’. Een prima uitvalsbasis voor een verkenning van de ‘driehoek van Dalí’ (Figueres, Púbol en Portlligat). Lees verder »

image

Echografie met rendement

Met een volwaardig echosysteem met de afmeting van een tablet, kan huisarts Diego Keijzer straks bij patiënten thuis een echo maken. “Een investering in de toekomst.” Lees verder »

image

Mijn huis - Oudorp

Ze waren te zien in een aflevering van de Amerikaanse tv-serie The World’s most extreme homes, en hebben al tweemaal een cameraploeg uit Japan op bezoek gehad. Qua aandacht zijn Tom Kreuning en Joan Harmsen dus wel wat gewend. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

 
Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. Download de app voor iOS of Android.

Oproep Mijn Huis


Wij zoeken nieuwe kandidaten voor onze rubriek 'Mijn huis'. Wilt u meedoen, stuur dan een mail met daarin beknopt enige informatie over uw huis - eventueel met beeld - naar oproep@artsenauto.nl. Vergeet niet uw naam, leeftijd, beroep en contactgegevens te vermelden.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015