Interview Psychiater Stanneke Lunter: 'Als ouder was ik dus niet goed genoeg'
header
 
header
31 maart 2017
header

Psychiater Stanneke Lunter (55) verloor tweeënhalf jaar geleden haar 17-jarige dochter Jitske door zelfdoding en schreef er een boek over –  Geen pijn, geen angst, geen leven. De veerkracht voorbij – dat vandaag op het congres ‘Gegrepen door de dood’ is gepresenteerd. Lunter blikt in het boek terug op het leven van haar dochter, beschrijft hoe haar depressiviteit tot de dood leidde en stelt zichzelf de schuldvraag. “Als je zelf psychiater bent, ligt dat misschien nog meer voor de hand dan anders.” 

Lees verder »

image

Doctorpreneur van het Jaar

Dermatoloog Herm Martens is uitgeroepen tot Doctorpreneur van het Jaar 2016. Mooier nog dan de winst vindt hij de verkiezing an sich. “Die laat zien dat steeds meer dokters ideeën hebben om de zorg te verbeteren.” Lees verder »

image

Wildschöntal

Wildschönau is ’s winters een begrip bij skiërs, maar ook in andere jaargetijden is dit Tiroolse dal een bestemming waar liefhebbers van een actieve vakantie hun hart kunnen ophalen. Lees verder »

image

Pats, zomaar dood

Al tijdens je opleiding kun je met het overlijden van een patiënt of cliënt te maken krijgen. Wat doet dat met je en hoe ga je daarmee om?
Lees verder »

image

Mijn huis - Druten

Neem een kijkje in de woning van Ellen Brugman, gepensioneerd verpleegkundige/triagist huisartenpost én bewonderaar van de Bossche school. 
Lees verder »

image

Binnenstebuiten

'Voor mij fietst een man die een beetje scheef hangt, zijn schouder helt over naar links. Als ik hem inhaal en zijn gelaat zie, concludeer ik dat hij verstandelijk beperkt is.'
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.
 

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2017