Arts en Auto LIVE: coach Gerard Kemkers over 'verbinden, vertrouwen en samenwerken'
header
 
header
26 februari 2015
header

Gerard Kemkers (1967) verruilde afgelopen jaar de ijsbaan voor de voetbalwereld. De succesvolle schaatscoach heeft bij FC Groningen een nieuwe uitdaging gevonden. Hij gaat de professionele tak van een ultramodern topsportzorgcentrum ontwikkelen en leiden.
Lees verder »

Op 6 juni zal Gerard Kemkers tijdens Arts en Auto LIVE zijn eigen visie geven op het thema 'Verbinden, vertrouwen en samenwerken'. Bestel nu alvast uw kaarten via artsenauto.nl/live.

image

'Je moet elkaar weten te vinden'

Tijdens een pilot co-schap One Health ontmoetten student geneeskunde Bouke Koeneman (23) en student diergeneeskunde Marjolein Miedema (25) elkaar. Hun vooroordelen over ‘het andere kamp’ zijn inmiddels uit de weg geruimd. Lees verder »

image

Voor ‘Mamma Mia’-fans

Skiathos, het kleinste eiland van de Sporaden, behoort – zeker sinds Mamma Mia hier (deels) werd opgenomen – tot de populairste bestemmingen van Griekenland. Arke biedt fans van de film een arrangement met verblijf in het viersterrenhotel Atrium. Lees verder »

image

Vermeer - Kies je eigen geklets

Omdat ik soms op lawaaierige plekken werk, heb ik een koptelefoon gekocht van het type dat over mijn oren sluit, zodat ik weinig meer van buiten hoor. Het resterende lawaai wordt gedempt met antigeluid, zodat het helemaal stil wordt. Lees verder »

image

Hypotheekleed

Is de hypothecaire financiering hoger dan de waarde van de woning, dan staat een huis onder water. De restschuld die ontstaat na verkoop van het huis, kan een nadelige rol spelen. Ook bij de aankoop van een nieuw huis.  Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015