Maatschappelijke organisaties roepen senatoren op vrije artsenkeuze te redden
header
 
header
06 november 2014
header

Verschillende maatschappelijke organisaties, waaronder VvAA, roepen leden van de Eerste Kamer op de vrije artsenkeuze te redden. In advertenties in dagbladen vraagt VvAA samen met de Consumentenbond, Abvakabo FNV en Ieder(in) senatoren een stokje te steken voor de afschaffing van de vrije artsenkeuze. Op 9 december stemt de Eerste Kamer over het wetsvoorstel dat de vrijheid van burgers beperkt zelf een eigen arts, zorgverlener of zorginstelling te kiezen. Lees verder »

image

'Schrijven houdt me in evenwicht'

Psychiater Martine Kamphuis (51) werkt met jongeren met gedragsproblemen en psychiatrische klachten. In haar vrije tijd schrijft ze thrillers en kinderboeken. “Mijn werk heeft wel invloed op mijn boeken.” Lees verder »

image

Robinson Oost-Algarve

Wie bij Faro ‘rechtsaf slaat’, maakt kennis met de rustige, verrassend authentieke oostelijke Algarve. Natuurliefhebbers wacht hier het Ria Formosa natuurpark met zijn vele vogels, het sfeervolle stadje Tavira en kilometerslange, witte zandstranden. Lees verder »

image

Poëzie in de natuur

Het werk van ‘duurzaam’ kunstenaar herman de vries omvat kilo’s lavendelbloemen, verrotte boomstronken en monsters aarde in vele kleuren. Hij laat de werkelijkheid zien zonder in te grijpen, het gaat hem om ‘de waarheid van wat is’. Lees verder »

image

Mijn Recept: Tonijnwontonsoep

Esther Stefanie Ong (29, apotheker en studerend voor master economie) vindt het jammer dat ze niet altijd de tijd heeft om uitgebreid te koken, want ze doet niets liever. Vooral de Aziatische keuken heeft haar interesse. Lees verder »

image

Huren: nadenken loont

Bij het (ver)huren van praktijkruimte is het belangrijk om concrete afspraken vast te leggen in een overeenkomst. Maar ook wie alles vastlegt, kan voor verrassingen komen te staan. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Tijd voor ziel in de zorg


Op vrijdag 28 november sluit VvAA haar jubileumjaar af met het congres Tijd voor ziel in de zorg in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Keynotespeakers zijn Alexander Rinnooy Kan en Robin Youngson. Vanaf 19.00 uur begint het feestelijke deel, met walking dinner en diverse optredens.
Voor het volledige programma en aanmelden, zie vvaa.nl/90jaar.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014