Nieuw op artsenauto.nl:
blog Ignace Schretlen
header
 
header
20 november 2013
header

Ignace Schretlen, publicist en voormalig huisarts, blogt vanaf vandaag op artsenauto.nl. Elke twee weken zal hij op de site zijn licht laten schijnen over actuele zaken, maar ook over de geneeskunde in relatie tot literatuur, cultuur en historie. Schretlen: “In mijn blogs zal ik vanuit een originele invalshoek zaken die onder de huid liggen, proberen op te lichten.” De eerste aflevering van zijn blog leest u hier.

header

Waarde creëren voor de klant

Ton Hanselaar, ceo van zorginstelling Pantein, vindt dat in de gezondheidszorg veel meer  gestuurd moet worden op gezondheidswinst voor de patiënt. Zorgverleners moeten zich elke dag afvragen: “Wat is nu echt waardevol voor mijn klant?” Lees verder »

header

Racen met Nissan

In samenwerking met Nissan biedt VvAA haar leden die in het bezit zijn van een Nissan GT-R of een ander merk/type (sport)auto de unieke mogelijkheid een intensieve rijtraining te volgen op het circuit in Zandvoort. Lees verder »

header

De prijs van ontzorgen

Iedere zorgprofessional wordt in zijn of haar werkzame leven gemiddeld 1,5 keer met een klacht of claim geconfronteerd en dat aantal stijgt. Daarom is een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering onontbeerlijk. Lees verder »

header

Moussaka met kidneybeans

Gabriëlle Frijns (diëtist): “Ik ben in ons gezin degene die meestal kookt, ik doe het namelijk graag. Dit recept heb ik ooit uit een vegetarisch kookboek gehaald, een ideaal gerecht om mee te variëren. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013