ANT pleit voor hervatten experiment vrije tarieven
header
 
header
18 december 2013
header

De rapportages van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) over het experiment met vrije tandartstarieven waren ondeugdelijk en misleidend. Dat concludeert onderzoeksbureau Milliman dat eind 2013 in opdracht van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) de marktscans van de NZa onderzocht. Aanleiding voor het onderzoek was het besluit van minister Schippers van VWS om op basis van de NZa-marktscans vroegtijdig het experiment met vrije prijzen te beëindigen. ANT pleit nu voor hervatting van het experiment. Lees verder »

header

'Wij denken niet meer in lijnen'

Een eerstelijns geboortecentrum naast een derdelijns voorziening. Alles is mogelijk in Geboortecentrum Sophia. “Het is prettig om te weten dat alle hulp voorhanden is.” Lees verder »

header

Wintersport in Beieren

Pharos Reizen biedt speciaal voor de lezers van Arts en Auto een arrangement in het ‘sportiefste dorp van Beieren’, Oberstaufen. Zowel beginnende als wat meer gevorderde skiërs vinden hier 40 km piste, en voor schaatsliefhebbers is er een ijsbaan. Lees verder »

header

Terug naar de passie

Salmaan Sana (30) helpt zorgverleners hun oorspronkelijke drijfveren terug te vinden. Want daar ontbreekt het volgens Sana nu aan. “Laten we heel eerlijk zijn, als je ziet hoeveel mensen in de gezondheidszorg niet gelukkig zijn met hun huidige werkzame bestaan, dan is het duidelijk dat er iets moet veranderen.”  Lees verder »

header

Stoofschotel wild zwijn

Apotheker-klinisch farmacoloog Sander Veltkamp (36) is getrouwd, vader van Beau (3) en Stijn (5 mnd), en werkt op de oncologie-afdeling van een farmaceutisch bedrijf. "Tijdens mijn studie heb ik altijd in de horeca gewerkt." Lees verder »

facebook twitter rss  

Winterstop

Op Eerste Kerstdag en Nieuwsjaarsdag wordt er geen nieuwsbrief verzonden. De eerstvolgende editie verschijnt op 8 januari.

VvAA mobiel


Wegens succes verlengd: onbeperkt bellen, sms'en en 750 MB i.c.m. iPhone 5s. Schrijf u nu in voor deze actie.
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013