'Zelden zulke gemengde gevoelens gehad bij de zomer'
header
 
header
28 augustus 2014
header

Zelden zulke gemengde gevoelens gehad bij de zomer. Een zomer die dit jaar in Nederland vooraf werd gegaan door een lang, warm voorjaar en zelf grotendeels prachtig was als het om het weer ging. Maar die ook overschaduwd werd door de actualiteit in de wereld. Ons vrolijke zomernummer lag nog maar nauwelijks op de mat of de wereld leek op hol te slaan. En daarbij werd zoals eigenlijk altijd het geval is, ook de zorgsector geraakt. En dan heb ik het even niet over de bekostiging ervan. Lees verder »

image

Slim wonen

We willen én moeten zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Een technologisch slimme woning maakt dat mede mogelijk. Het Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen adviseert niet te wachten met de aanleg. “Er zijn toepassingen waar iederéén baat bij heeft.” Lees verder »

image

Nazomeren aan Lycische kust

De toeristenrivièra met zijn soms bizar vormgegeven all-inclusive resorts ligt niet eens zo ver weg, maar aan Turkijes Lycische kust, tussen grofweg Dalaman en Antalya, is alles anders: de stranden, dorpen, opgravingen, mensen en de natuur. Een perfecte bestemming om na te zomeren. Lees verder »

image

Congres: AIOS Upgrade

Hoe ziet de spreekkamer van de toekomst er uit? Die vraag beantwoordt De Jonge Specialist op vrijdag 7 november 2014 tijdens de AIOS Upgrade: hét congres voor alle aiossen in Nederland. Het thema tijdens de AIOS Upgrade is 'Spreekkamer 2025'.  Lees verder »

image

Arrangement: 'Tot op het bot'

In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) en het Universiteitsmuseum Utrecht, biedt VvAA een speciaal samengesteld arrangement voor de tentoonstelling 'Tot op het Bot' op zaterdag 11 oktober. Lees verder »

facebook twitter rss  

VvAA Fotowedstrijd

De jaarlijkse fotowedstrijd van VvAA is weer van start gegaan. Het thema luidt dit jaar: Vertrouwen. Op onze website kunt u uw foto's uploaden of uw stem uitbrengen op een van de vele inzendingen. Doe mee!
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014