“Als je zegt dat het niet goed met je gaat, vinden collega’s je dan nog wel een goede dokter?”
 
header
 
header
15 mei 2016
header

Een op de acht medisch specialisten ervaart aan burn-out gerelateerde klachten. Dat heeft directe gevolgen voor de patiëntveiligheid. Hoe komt het en is er wat aan te doen? “Als je zegt dat het niet goed met je gaat, vinden collega’s je dan nog wel een goede dokter?” 

Lees verder »

image

'Je moet elkaar vertrouwen'

Apotheker Aris Prins noemt vertrouwen het sleutelwoord als het erom gaat als zorgprofessional zelf weer aan het roer te staan. Op het VvAA Congres ‘Zelf aan het Roer’ op 22 juni  in Utrecht geeft hij zijn visie daarop.
Lees verder »

image

Schildpadden op Zakynthos

Niet alleen vakantiegangers komen er graag, ook de Caretta Caretta zeeschildpadden komen er elke zomer hun eieren leggen. De schildpad is een trekpleister voor bezoekers, maar het Griekse Zakynthos biedt meer. Lees verder »

image

Over Leven - Optimist

'Optimisme gaat beduidend verder dan de eenvoudige zonnige kijk op het leven. Een optimist is een realist die doet aan risico-calculatie: hoe groot is de kans dat er iets misgaat en hoe erg vind ik dat?' Lees verder »

image

Slaapproblemen

'We hebben sinds kort een baby. Onze dierbaren vragen tijdens de kraamvisite meewarig of we wel voldoende slapen, want de meesten weten uit eigen ervaring dat een pasgeboren kind, ondanks de sensatie en het geluk, ook voor slopende nachten zorgt.'  Lees verder »

facebook twitter rss  

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016