Verenso-voorzitter Nienke Nieuwenhuizen: ‘In verpleeghuis is liefde en aandacht niet genoeg’
header
 
header
08 januari 2017
header

Eind vorig jaar werd Nienke Nieuwenhuizen herkozen als voorzitter van de vereniging van specialisten ouderengeneeskunde. Ze maakt zich sterk voor goede palliatieve zorg, scholing en onderzoek. “De black box die verpleeghuizen zijn, moet open.”  
Lees verder »

image

Fris

Precies vijf jaar na de restyling van 2012, waarin óók de inhoudelijke formule van het tijdschrift op zijn kop ging, vond de redactie het tijd om weer eens wat te doen aan de vormgeving ervan. Laat ons weten wat u ervan vindt!  Lees verder »

image

Wildernis & luxe in Patagonië

Het is goed toeven aan de oevers van het Nahuel Huapi-meer in het noordwestelijk deel van Argentijns Patagonië. Te midden van een spectaculaire woestenij bevinden zich hier kleine enclaves van luxe. 
Lees verder »

image

Arts in een Grieks kamp

De aanhoudende behoefte aan medische zorg in de Griekse vluchtelingenkampen motiveert (para)medici wereldwijd om vrijwillig bij te dragen aan hulp ter plaatse. Zo ook in Oinofyta Refugee Camp bij Athene. Lees verder »

image

Mijn Huis - Nistelrode

Neem een kijkje in de vrijstaande boerderij uit 1789 van van Jos Burghouts (gepensioneerd internist-oncoloog) en Lieke Burghouts-Cammaert.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App


Arts en Auto
 is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Oproep

De redactie zoekt kandidaten voor de rubriek Favoriete Pil. Heeft u een boek dat u geregeld opnieuw leest? Een boek dat uw kijk op het leven of uw werk heeft verdiept of veranderd? mail dan naar
oproep@artsenauto.nlo.v.v. ‘Favoriete pil’. De redactie neemt contact met u op om uw verhaal op te tekenen.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2017