Wederhoor farmaceuten: 'Ook wij willen zinnige, zuinige zorg'
header
 
header
09 december 2016
header

Enorme winsten, ondoorzichtige prijsopbouw, kunstmatige octrooiverlengingen, sponsorgeld voor artsen; de farmaceutische sector ligt onder vuur. Ook in Arts en Auto uitten zorgprofessionals het afgelopen jaar zware kritiek. Henk Jan Out, tot vorig jaar bijzonder hoogleraar farmaceutische geneeskunde aan het Radboudumc, bracht onlangs het boek Leve het Geneesmiddel! uit. “Ik hoor en lees zo veel onwaarheden, daarom wilde ik een tegengeluid laten horen.” 
Lees verder »

image

In charge

Met het halen van je studiepunten en genieten van het studentenleven, ben je al druk genoeg. Maar de Werkgroep Studenten Platform Medisch Leiderschap heeft nóg een missie: medisch leiderschap op de kaart zetten. 
Lees verder »

image

Kansloos

Dierenarts Leo van Merwijk zegde rond de discussies over het kwaliteitsregister zijn lidmaatschap van de KNMvD op. Met de komst van een nieuwe leiding was hij van plan weer lid te worden, maar toen kwam de Meester Kackadorisprijs.
Lees verder »

image

Trips voor Formule 1-fans

In mei 2016 zorgde Max Verstappen voor een sensatie op het Circuit de Catalunya door als jongste coureur ooit een Grand Prix te winnen. TUI biedt raceliefhebbers de kans Max tijdens de Spaanse Grand Prix 2017 aan te moedigen. 
Lees verder »

image

Spiegel - Moeilijke vraag

Als zwangere voel je je soms van perkament gemaakt. Door die verdomde hormonen komt alles binnen, kun je je moeilijker afsluiten voor andermans oordeel.
Lees verder »

image

Autoportret: Tesla Model X

Tesla, fabrikant van volledig elektrische auto’s, komt met zijn tweede model. Model X is een zes- of zevenpersoons MPV die technisch identiek is aan de Model S.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Emigratiebeurs

Op zaterdag 11 en zondag 12 februari exposeren op de EmigratieBeurs in Houten onder het thema ‘Healthcare Jobs Abroad’ ruim veertig internationale zorginstellingen. Als Arts en Autolezer kunt u met de code EMA837 gratis kaarten bestellen via emigratiebeurs.nl.

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016