Kritiek op medisch tuchtcollege te kortzichtig
header
 
header
13 november 2013
header

Het medisch tuchtcollege moet flink op de schop, berichtte Nieuwsuur gisteravond. Het college zou volgens een speciale onderzoekscommissie onvoldoende functioneren. Op de argumenten waarop deze conclusie stoelt is echter nog wel het nodige af te dingen. De suggestie dat er van het medisch tuchtcollege helemaal niets zou deugen is dan ook veel te kortzichtig en doet de organisatie van onze gezondheidszorg onnodig geweld aan. Lees verder »

header

Duurzaam koken

In de Nijmeegse Sint Maartenskliniek weten ze het al een paar jaar: een goedbereide maaltijd van verse streekproducten is gezond, lekker, goedkoop én draagt bij aan het terugdringen van voedselverspilling.
Lees verder »

header

Vorstelijk Stockholm

Winters Scandinavië is koud en donker. Maar Stockholm weet warmte en licht in de winter te brengen. “December is magical.” Lees verder »

header

Groen(er) wonen

De trend van duurzaam wonen zet door. En het mooie is dat u er niet voor hoeft te verhuizen. Van vloerisolatie tot vacuümtoilet, van goedkope koelkastthermometer tot dure windmolen; alles is mogelijk. Lees verder »

header

Groen rijden

Op 1 januari aanstaande is het precies veertig jaar geleden dat in Nederland de eerste uitlaatgasemissie-eisen van kracht werden. De ontwikkeling van wat we tegenwoordig ‘groen’ rijden noemen, duurt nog steeds voort. Een update van autojournalist Bart van den Acker. Lees verder »

facebook twitter rss  

Expedition Masai

AMREF Flying Doctors organiseert van 7 t/m 14 maart 2014 een uniek zesdaags wandelevenement. VvAA sponsort de eerste vijf leden die zich melden voor deze unieke ervaring met € 1000,-. Voor meer informatie, klik hier.
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013