Arts en illusionist Victor Mids komt naar Arts en Auto LIVE
header
 
header
19 februari 2015
header

Dankzij het tv-programma Minf*ck groeide Victor Mids de afgelopen maanden uit tot een van de meest spraakmakende illusionisten van Nederland. Het fascinerende aan het optreden van deze ‘neuromagician’, die in 2013 afstudeerde als basisarts, is de unieke mix van elementen uit de psychologie, geneeskunde en illusionisme.  Lees verder »

Op 6 juni  kunt u Victor Mids tijdens Arts en Auto LIVE met eigen ogen aan het werk zien. Bestel nu alvast uw kaarten via artsenauto.nl/live.

image

Wereld naast de spreekkamer

Gynaecoloog en directeur medische zaken van Reinier de Graaf Gasthuis Carina Hilders is eind 2014 benoemd tot bijzonder hoogleraar medisch management en leiderschap. Een functie die naadloos aansluit bij eerdere projecten van Hilders.  Lees verder »

image

Reis: Kruistocht in spijkerbroek

Wie kent ’m niet, Thea Beckmans klassieker Kruistocht in spijkerbroek. Pharos Reizen van ANWB stelde een autorondreis samen waarbij u in negen dagen tijd het spoor van Dolf volgt, van Spiers (Speyer) naar de Middellandse Zeekust. Lees verder »

image

De fabriek van Berend en Rens

Jaren geleden waren het studievrienden. Daarna werkten ze in de openbare farmacie tot ze het doosjes schuiven zat waren. Vorig jaar begonnen ze hun eigen geneesmiddelenfabriek: FaBer Compounding.  Lees verder »

image

Hyundai i20

Ruim een jaar geleden katapulteerde Hyundai zich met de  i10 naar de koppositie in het A-segment, de kleinste auto’s. Nu herhaalt Hyundai die truc met de i20, in het B-segment. Lees verder »

facebook twitter rss  

Favoriete medische app

Bent u al thuis in de wereld van medische apps en wilt u uw collega's hier verder wegwijs in maken? Mail dan uw favoriete app en uw contactgegevens naar  oproep@artsenauto.nl, o.v.v. van 'Medische App'.

Thema-avond WerkplezierWie heeft er meer plezier in zijn werk: iemand in loondienst of iemand die als zelfstandige werkt? Kun je ook jezelf managen? De Commissie Management in de Gezondheidszorg nodigt u graag uit voor een thema-avond op donderdag 9 april. Gratis voor VvAA leden. Lees verder »

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015