De kracht van nee zeggen
header
 
header
08 oktober 2013
header

Moeten er vier nieuwe kankercentra voor protonentherapie worden gebouwd? Minister Schippers vindt van wel, zorgverzekeraars vinden van niet. De verzekeraars hebben een punt. 
Lees verder »

header

Duimen draaien

De werkloosheid onder jonge specialisten stijgt. Dat bleek dit voorjaar ook weer uit een enquête van De Jonge Orde. Niks geen baangarantie en gouden toekomst, maar duimen draaien in je witte jas, wachtend naast de telefoon.  Lees verder »

header

Haute-Normandie

De perfecte bestemming voor liefhebbers van brocante is de Franse regio Haute-Normandie. Naast rommelmarkten en antiekwinkeltjes heeft deze glooiende, groene streek nog veel meer te bieden; van de historische stad Rouen en de krijtrotsenkusten tot de tuinen van Monet.  Lees verder »

header

Filmauto's in Louwman Museum

Op donderdag 28 november vindt in het Louwman Museum exclusief voor VvAA leden een bijzonder programma plaats rond het thema Auto’s en Films. Eyecatcher is de auto die een grote rol speelde in de film Minority Report. En er wacht u deze avond nóg een bijzondere primeur.  Lees verder »

header

Mijn huis - Elden

Wie weleens op makelaarssites rondsurft, weet dat een zinsnede als ‘met achterstallig onderhoud’ of ‘toe aan renovatie’ meestal werk aan de winkel betekent. Maar wat sommige kopers afschrikt, werkt op anderen juist als een magneet. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

VvAA opleidingen:
Social media in de zorg

Hoe kunnen social media helpen bij het delen van kennis? En bij het profileren van uw praktijk? Leer in deze cursus hoe u deze online kanalen effectief inzet.

Plaats Utrecht.
Prijs € 320,- (niet-leden: € 355,-).
Duur 1 dagdeel.

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013