OMS: onjuiste declaratie is niet altijd fraude
header
 
header
21 mei 2013
header

Volgens Frank de Grave voorzitter van de Orde van Medisch Specialisten (OMS) is “niet elke onjuiste declaratie altijd fraude”. De Orde stelt dat het complexe declaratiesysteem kan leiden tot onbedoelde registratie- en declaratiefouten. Lees verder »

header

'Nooit je mond houden'

In aflevering 2 van de serie over klokkenluiders maakte Arts en Auto een reconstructie van een conflict in een middelgroot ziekenhuis. Daar trok een longarts in 2010 aan de bel over het mogelijk disfunctioneren van een collega. Een interview met de melder in deze zaak. Lees verder »

header

Musea aan zee

Echte ‘musea aan zee’, waar de ligging aan zee een essentieel onderdeel is van de beleving, zijn er niet veel. Van oudsher werden musea gevestigd in grote historische gebouwen, in tijden waarin zich aan de kustlijn vooral havens en hoge stadsmuren bevonden.  Lees verder »

header

Rondreis Japan

In samenwerking met VNC Asia Travel biedt VvAA QualityTime een unieke 18-daagse rondreis op individuele basis door Japan, per (uitstekend) openbaar vervoer en met overnachtingen in Japanse stijl in ryokans of minshukus (familiepensions). Lees verder »

header

Autoportret: Fiat 500L

Na bijna zes jaar op de markt is de Fiat 500 nog steeds enorm populair. Vooral vrouwen vinden dit koddige autootje onweerstaanbaar. Maar het leven gaat verder en als er kinderen komen, wordt de 500 algauw te klein. Wat dan? Een Fiat 500L! Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en win de 5cd-box Prog Rocks!
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013