Interview Pieter Waardenburg: "We helpen geen vluchtelingen, maar mensen in nood"
header
 
header
12 februari 2016
header

In september vorig jaar ging oud-huisarts Pieter Waardenburg (61) namens Stichting Bootvluchteling naar Lesbos om een medisch team op te zetten. Inmiddels staat er een professioneel team, dat zich medisch partner van het International Rescue Committee mag noemen. 

Lees verder »

image

Over leven - Paniek

“Ik heb het toch goed uitgelegd?”, vraagt de medewerker enigszins timide als ik na 20 minuten van de tafel af mag. Hij doet dit werk al heel wat jaren, maar het went blijkbaar nooit. Ik knik, nog een beetje aangeslagen. Lees verder »

image

Citytrip Leuven

Op krap twee uur rijden van Utrecht ligt Leuven, een Belgische studentenstad met een Bourgondisch hart. Bezoek hier het stadhuis op de Grote Markt en het Groot en Klein Begijnhof, gesticht in de 13de eeuw en door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Lees verder »

image

Jampot

"Toen ik eindelijk naar de röntgenafdeling werd gereden, hing daar een briefje met de tekst: ‘Ik ben even iemand reanimeren.’ Dat iemand kennelijk de tijd had genomen om dit briefje te schrijven vond ik fascinerend." Lees verder »

image

Autoportret BMW X1

De naam klinkt als die van een geheim wapen in een spannend jongensboek, maar de X1 is ‘gewoon’ BMW’s meest compacte SUV.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Oproep:
Onvergetelijk

Voor de rubriek Onvergetelijk is de redactie op zoek naar verhalen over patiënten die een onuitwisbare indruk op u hebben achtergelaten. Wilt u ons uw verhaal (laten) vertellen, neem dan contact op met Wout de Bruine.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016