Orthodontisten luiden noodklok
header
 
header
19 maart 2013
header

De eerste negatieve gevolgen van de tariefsverlaging van 32 procent in de orthodontie zijn al merkbaar. Dat meldt de Vereniging van Orthodontisten (VvO) bij monde van voorzitter Gerard Steenvoorden. “De benodigde investeringen om een praktijk te starten, of om een praktijk op orde te houden kunnen niet meer opgebracht worden,” meldt Steenvoorden. Lees verder »

header

'Het vertrouwen moet terug'

Zorgverleners zouden méér naar buiten moeten treden over gemaakte fouten. Dat vindt Gerdi Verbeet, oud-voorzitter van de Tweede Kamer en de nieuwe voorzitter van patiëntenfederatie NPCF. “Iedereen moet verantwoording afleggen, waarom artsen niet?" Lees verder »

header

Zijderoute per privétrein

De legendarische Zijderoute spreekt al eeuwen tot de verbeelding en voert langs eeuwenoude steden, unieke culturen en exotische landschappen. Stap aan boord van de luxe privétrein voor een reis van Moskou naar Peking.  Lees verder »

header

Spiegel

Confronteren is een kunst. En degene die deze kunst beheert, heet nog Kunst ook. Caren Kunst om precies te zijn, verpleegkundige. Via twitter houdt zij alle zorgprofessionals een spiegel voor en Frank van Wijck vindt het het knap hoe ze dat doet.  Lees verder »

header

Gehaktbrood

“In het weekend vind ik het leuk om qua koken flink uit te pakken, maar doordeweeks wil ik lekker snel klaar zijn en kies ik voor makkelijk. Dit gehaktbrood is een van mijn favoriete recepten uit Tof!, een kookboek  voor mensen met een verstandelijke beperking. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniekBezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op het nieuwe album van Peter Doran.

VvAA opleidingenHoe zorgt u met uw maten voor een slagvaardige en plezierige maatschap? In de training Organiseren en managen maatschap/ vakgroep worden de belangrijkste aspecten van het organiseren van, en samenwerken in een maatschap of vakgroep behandeld. Er is volop ruimte om eigen vraagstukken in te brengen. 
  • Plaats Utrecht.
  • Prijs € 400,- (niet-leden € 445,-).
  • Duur 1 dag
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013