Anesthesioloog is Marlous Buis: 'Ik weet nu dat ik zo'n uitdaging aankan'
header
 
header
22 april 2016
header

Anesthesioloog in opleiding Marlous Buis (29) deed mee aan The Island, het Net5-realityprogramma waarin vijftien onbekende Nederlanders een maand op een onbewoond eiland moeten overleven. “Toen we eindelijk vuur hadden, begon het dagenlang te regenen.” 

Lees verder »

image

Klantenbinding

Rutger IJntema is Hoofd Masteropleiding fysiotherapie bij de Hogeschool Utrecht. Op diezelfde school werkt hij als onderzoeker bij het Kenniscentrum Innovatie & Business. Zijn missie: die twee werelden bij elkaar brengen. Lees verder »

image

Authentiek Italië in Puglia

Puglia, in de hak van Italiës laars, is minder bekend dan Toscane en Umbrië maar heeft minstens zoveel te bieden. Liefhebbers vinden hier ongerepte natuur, authentieke witte dorpjes, barokke steden als Bari en Lecce en bijzondere architectuur. Lees verder »

image

Mijn mooiste fietsroute

Nederland is een geweldig fietsland. We hebben goede, veilige fietspaden, mooie natuur en een dorpje met een uitnodigend terras is altijd onder fietsbereik. Lezers vanArts en Auto delen hun favoriete routes.
Lees verder »

image

Nog geen tijd

Gynaecoloog/arts-seksuoloog Willem-Jan Cuypers moest tijdens een vermoeiende nachtdienst toch nog even geduld hebben voor hij eindelijk naar bed kon. Dat moment bepaalde zijn ervaren patiënt voor hem.  Lees verder »

image

Honda CFR1000L Africa Twin

Avonturiers houden van allroads. Maar het merendeel daarvan is in de loop der tijd veranderd in pure straatmotoren, voorzien van een laagje Dakar-make-up. Gelukkig gaat Honda met de Africa Twin weer terug naar de oorsprong.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Congres
Medisch Leiderschap

Kom 2 juni naar Congres Medisch Leiderschap! Ontmoet topsprekers en volg workshops van gerenommeerde trainers.

Ontdek wat medisch leiderschap kan bijdragen aan (veranderingen in) uw organisatie.
  • Ontmoet inspirerende topsprekers en trainers

  • Vertaal vakkennis naar effectief onderhandelen
  • Leer strategisch beïnvloeden en netwerken

  • Ontdek wat medisch leiderschap bijdraagt aan úw werk en organisatie
Schrijf u nu in

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016