Interview Huisarts Rouzbeh Zoubin - 'Oorlog doet veel met een mens'
header
 
header
9 september 2016
header

Bijna twintig jaar geleden ontvluchtte huisarts Rouzbeh Zoubin (44) zijn geboorteland Afghanistan. Na een moeilijke tijd in een asielzoekerscentrum werkt hij tegenwoordig in Staphorst als huisarts en in Zwolle als straatdokter voor onverzekerde daklozen en uitgeprocedeerde asielzoekers. “Ieder mens heeft recht op hulp.” 

Lees verder »

image

Nieuwe bestuursleden VvAA

Tijdens de algemene ledenvergadering op 22 juni j.l. zijn Miriam Stoks-Goosensen en Tijmen Hiep benoemd als nieuwe leden van het bestuur van Vereniging VvAA. Hiep is ook penningmeester. Wie zijn deze nieuwe bestuurders? Lees verder »

image

Onthaasten in Andalusië

In het zuiden van Andalusië, aan de rand van het Nationale Park Sierra de las Nieves, vindt u het kleinschalige vakantiepark Finca el Moralejo, een ideale uitvalsbasis voor wandelingen, mountainbiketochtenof dagtochtjes Granada of Málaga. Lees verder »

image

Favoriete pil: Historiën

Arnold van de Laar (Den Bosch, 1969) is chirurg in het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam. Zijn favoriete pil: Historiën van de Griekse geschiedschrijver Herodotos Lees verder »

image

Suzuki Baleno

In rap tempo vernieuwt Suzuki zijn modellenprogramma. Na de Celerio en de Vitara is nu de Baleno aan de beurt; de Ignis en de Swift zitten nog in de pijplijn. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016