Psychiater Remke van Staveren - De GGZ is op sterven na dood
header
 
header
14 oktober 2016
header

"De GGZ. Je zult er maar werken. Het ene jaar moet het zus, het volgende jaar zit het zo. Want als de zorgverzekeraars na een jaar – alweer! – met nieuwe eisen komen, luiden die onvermijdelijk de zoveelste reorganisaties bij de GGZ-instellingen in. Als medewerker krijg je keer op keer te horen dat het niet anders kan, dat ‘als we er niet in meegaan, we straks failliet gaan en helemaal geen zorg meer kunnen bieden!’ Met de onderliggende boodschap: ‘En dat wil jij toch niet op je geweten hebben?’"

Lees verder »

image

Verdienen met vergroening

Energiebesparende maatregelen treffen in de woning is goed voor het milieu én voor de portemonnee. Cijfers van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal tonen een veel hoger rendement dan die de rente op een spaarrekening oplevert. Een overzicht. Lees verder »

image

La dolce vita in Rome

Het Forum Romanum, Campi di Fiori, Colosseum: alleen al de namen van Romes bezienswaardigheden doen het hart sneller kloppen. 

Lees verder »

image

Deinend ontwaken

“Ik voel me vrij, maar toch zit ik midden in Amsterdam”,vertelt aios Emma Eshuis (33). Ze heeft al acht jaar een woonboot als thuisbasis.

Lees verder »

image

Stoofvlees à la Chantal

Chantal Dankfort (30, aios anesthesiologie) verruilt de OK na werktijd graag voor de keuken. Ze geniet zelfs zó van koken, bakken en zelf recepten ontwikkelen, dat ze sinds een paar jaar actief is als foodblogger.
Lees verder »

facebook twitter rss  

VvAA Student event

Kom op vrijdag 28 oktober naar Utrecht en laat je inspireren door Ruben Terlou en Marc de Hond die hun ambities waarmaken en hun werk én passie combineren.
Schrijf je nu in!

Arts en Auto App


Arts en Auto
 is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016