Zorgverzekeraars niet transparant
header
 
header
09 april 2013
header

Zorgverzekeraars verantwoorden zich te weinig voor de kosten die zij maken en de samenstelling daarvan. Dit zou blijken uit onderzoek naar de geldstromen bij zorgverzekeraars, dat in opdracht van VvAA is gedaan. Vertegenwoordigers van zorgverzekeraars, waaronder André Rouvoet van Zorgverzekeraars Nederland (ZN), stelden maandagavond overigens live op BNR Radio nadrukkelijk dat zij volledig transparant zijn.  
Lees verder »

header

Afzien voor het goede doel

Niets is leuker dan je grote passie uitoefenen en daar tegelijkertijd geld mee verdienen voor het goede doel. Afzien door het Afrikaanse land, crossen door de Ardennen of bergen bedwingen in Zuid-Europa. Keuze genoeg om een flinke prestatie neer te zetten. De tochten verschillen, maar leveren allemaal hetzelfde op: geld en tevreden en trotse deelnemers. Lees verder »

header

MuziekKliniek: Arpatle

Arpatle is de artiestennaam van Patrick Bossink, maker van elektronische muziek uit Utrecht. Hij studeerde daar muziek & technologie aan de HKU en specialiseerde zich in het componeren, vervaardigen en produceren van ambient en downtempo muziek. Lees verder »

header

Kennis en samenwerking

De kosten van de gezondheidszorg blijven stijgen en zorgverzekeraars krijgen steeds meer invloed. De zorgprofessional die in deze situatie de kwaliteit van zorg wil bewaken én zakelijk overeind wil blijven, moet zorgen dat hij goed op de hoogte is van relevante ontwikkelingen. En daarnaast is samenwerking met andere professionals cruciaal. Lees verder »

header

Fietsen in Drenthe

Tot en met oktober biedt Cycletours een 5-daags arrangement door een van de mooiste fietsprovincies van ons land. U fietst een rondje Drenthe vanuit startpunt Rolde, met overnachtingen in 3- en 4-sterrenhotels in achtereenvolgens Exloo en Westerbork. Lees verder »

header

Uw jaarrekening leren lezen

Als vrijgevestigd zorgprofessional wordt u elk jaar geconfronteerd met de door uw accountant opgemaakte jaarrekening. Voor een optimale praktijkvoering is het van belang dat u een goede gesprekspartner bent van uw financieel adviseur. Om dit te bereiken heeft VvAA deze cursus over het leren lezen van uw jaarrekening ontwikkeld. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013