Zogenoemde zorgfraude vaak in belang van patiënt
header
 
header
04 juni 2013
header

Natuurlijk, fraude is fout en moet bestreden worden. Dat gezegd hebbende zou ik eraan toe willen voegen dat absurde regels ook bestreden moeten worden, evenals de bijna grenzeloze macht die zorgverzekeraars op dit punt hebben. En er mag ook weleens hardop gezegd worden dat die zogenoemde fraude in de zorg doorgaans ontstaat in het belang van de patiënt. Lees verder »

header

Chirurgen tegen Kanker

Deze week bereidt een team van zeven chirurgen, assistenten en onderzoekers uit het UMC Utrecht zich voor op de Alpe d'HuZes. Hun missie: zes keer omhoog fietsen en € 30.000,- ophalen voor KWF Kankerbestrijding. Op artsenauto.nl doet arts-onderzoeker Margriet Fokkema dagelijks verslag. Lees verder »

header

Boot, Bêd & Brochje

In een snelle zeilboot door Friesland, tussendoor een terrasje pikken en aan het einde van de dag overnachten in bed and breakfasts met eigen aanlegsteiger. Journalist/zeiler Femmie Goudswaard probeerde de Friese combinatie van Boot, Bêd & Brochje uit. Lees verder »

header

Dam tot Damloop 2013

VvAA geeft dit jaar 100 gegarandeerde startbewijzen voor de Dam tot Damloop op zondag 22 september weg. Grijp uw kans om dit unieke evenement mee te maken. Enige voorwaarde is dat u € 250,- aan sponsorgeld ophaalt. Lees verder »

header

Mijn huis - Oisterwijk

Bij binnenkomst in het loftachtige centrale deel van de bungalow valt meteen de metershoge grijze gecapitonneerde wand op. Ook de open haard met zwevende kap en het grote kookeiland met zijn bijzondere eiken reliëffronten springen in het oog. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op de klassieker Vienna van Ultravox.

VvAA MBA voor
professionals in de zorg

Wilt u verbreding van uw bedrijfskundige kennis als manager en bestuurder? Heeft u behoefte aan reflectie op uw eigen managementpraktijk? Dan is de VvAA MBA iets voor u.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013