Cameratoezicht: black box op de ok
header
 
header
18 juni 2013
header

Nooit gedacht dat er nog eens iets zinnigs zou komen van de PVV, maar deze week was dat dan toch het geval: cameratoezicht op operatiekamers. Camera’s die controleren of medisch personeel zich wel aan de afgesproken protocollen rond hygiëne en veiligheid houdt. Lees verder »

header

Wel of niet informeren?

Een huisarts vraagt zich af of ze haar hoogbejaarde patiënt met een beperkte levensverwachting wel volledig moet informeren over haar complexe ziektebeeld. Jurist Annemarie Smilde en ethicus Arko Oderwald buigen zich over dit dilemma. Lees verder »

header

Supercar Challenge Zolder

In samenwerking met V-max Racing Management biedt VvAA u de mogelijkheid om op zondag 23 juni als VIP-gast aanwezig te zijn bij de Superstars@zolder. Tijdens dit evenement bestaat de hoofdact uit de Internationale Superstars Series. Lees verder »

header

De papierloze mens

"Ik hou stug vol met het bestrijden van papier, maar het valt niet mee. Op kantoor heb ik twee schermen om verschillende documenten tegelijk te kunnen zien. Waar anderen een opmerking in de kantlijn schrijven, heb ik software nodig om overzicht te houden over mijn notities."  Lees verder »

header

Autoportret: Toyota RAV4

De RAV4 is zo’n beetje de grondlegger van de middenklasse-SUV’s. Toyota was op dit vlak ‘leidend’ en de RAV4 was lang de maatstaf voor de concurrentie. Deze nieuwe is juist onder invloed van andere merken anders dan zijn voorganger.  Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op het nieuwe album van Daan Hofman.

Themaweek Valencia:
De kwetsbare oudere

Van 28 sep – 4 okt organiseert WDH Midden-Nederland in samenwerking met VvAA QualityTime een themaweek ‘De kwetsbare oudere’ in Valencia.
De cursus is opgezet voor huisartsen in Nederland, Nederlandse huisartsen die in Spanje werken en specialisten ouderengeneeskunde. Voor meer informatie, klik hier.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013