Petitie 'Red de vrije artsenkeuze' aangeboden aan voorzitter Commissie VWS
header
 
header
19 juni 2014
header

Zorgverleners en patiëntenverenigingen overhandigden woensdag 18 juni een petitie tegen aanpassing van artikel 13 van de Zorgverzekeringswet aan de voorzitter van de Commissie van VWS. De petitie – met 130.000 adhesiebetuigingen – is een initiatief van VvAA en de landelijke petitiegroep ‘Red de vrije artsenkeuze’. De petitie werd in Den Haag aangeboden vlak voordat de Tweede Kamer over het recht op vrije artsenkeuze in debat ging. Lees verder »

image

Derde werkleven

Meteen na zijn pensionering in 2009 begon gynaecoloog Robert Verweij (67) aan een derde werkleven op de eilanden van Caribisch Nederland. Nog dagelijks probeert hij het verschil te maken. Lees verder »

image

Inside Passage

De Inside Passage tussen Vancouver en Alaska behoort tot de beroemdste cruises ter wereld: een zeereis langs overweldigende natuur en havenplaatsjes met een heel eigen sfeer. Lees verder »

image

Spiegel: Lieve Joris

"In mijn kamer heerste een genadige stilte. Tot een verpleegster een bed binnenreed met een ballonvormig wezen in een glimmende oranje legging en dito T-shirt. 'Ze heeft behoefte aan gezelschap', kondigde de verpleegster aan." Lees verder »

image

Autoportret: Mini

Hij is uit duizenden te herkennen, de Mini. Deze derde generatie van de ‘new’ Mini is een stuk groter dan de vorige en veel volwassener. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Arts en Auto app


Arts en Auto
 verschijnt ook in een digitale versie voor smartphone en tablet. Download de app voor Android of iOS.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014