Bij de dood van een kind
header
 
header
11 september 2014
header

Een mens kan waarschijnlijk geen tragischer lot treffen dan het verlies van een kind. Maar het is pijnlijk als zo’n dood kind vervolgens de inzet wordt van een politieke strijd waarin mensen hun gelijk proberen te halen. Baby Ryan uit Meppel, die vorig jaar november overleed, zou meer kans hebben gehad om te overleven als de afdeling verloskunde van het ziekenhuis in die gemeente nog open was geweest, stellen verloskundigen. Dat is de vraag.
Lees verder »

image

'Nu alles doen wat je wilt'

Esther van Fenema (43) is psychiater en violist. In beide beroepen kan ze analytisch en creatief werken: “Het zijn mijn twee grote liefdes.” 
Lees verder »

image

Wellness in de Ardennen

In de Belgische Ardennen, net buiten het plaatsje Marcourt, ligt driesterrenhotel Auberge La Grande Cure. Het is gehuisvest in een fraai natuurstenen gebouw en vormt een goede uitvalsbasis voor een verkenning van de streek. Lees verder »

image

Loyaliteitskwestie

"Klagen over dokters en ziekenhuizen is een vorm van ‘bonding’. Op verjaardagen, buurtborrels en actieve groepsvakanties raak je niet snel uitgepraat als je medische misstanden kunt navertellen." Lees verder »

image

Mijn huis Amersfoort

Eerlijk is eerlijk: negen van de tien keer zijn het vrouwen die zich opgeven voor deelname aan deze rubriek. Maar in het geval van de familie Berens-Van Dijk blijkt het vooral de mán te zijn die zich graag bezighoudt met wonen en design. Lees verder »

facebook twitter rss  

VvAA FotowedstrijdDe jaarlijkse fotowedstrijd van VvAA is weer volop aan de gang. Het thema luidt dit jaar:
Vertrouwen. Op onze website kunt u uw foto's uploaden of uw stem uitbrengen op een van de vele inzendingen. Doe mee!

Arts en Auto AppArts en Auto is ook digitaal beschikbaar. Met onze app kunt u het magazine op tablet en smartphone lezen. Beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014