Arts en Auto LIVE - Redmond O'Hanlon, avonturier in hart en nieren
header
 
header
26 maart 2015
header

De Britse schrijver, avonturier en televisiemaker Redmond O’Hanlon maakte door een longembolie kennis met de Nederlandse gezondheidszorg. Die is dankzij ons ‘calvinistische verleden’ volgens O’Hanlon moderner dan de Engelse. “De protestanten werden gedreven door hun fascinatie voor wetenschap.” Lees verder »Op 6 juni zal Redmond O'Hanlon tijdens Arts en Auto LIVE onder meer vertellen over zijn ervaringen als patiënt in de Nederlandse gezondheidszorg. Bestel nu alvast uw kaarten via artsenauto.nl/live.

image

Voorbij de protocollen

Jonge zorgprofessionals maken zich hard voor een toekomst met coachende zorgverleners. Binnen de Werkgroep Zorg 2025 hebben ze hun ideaalbeeld geformuleerd: een zorgprofessional die oog heeft voor de individuele wensen van de patiënt. Lees verder »

image

Lente in Parijs

Shoppen in trendy wijken als Le Marais en Canal Saint Martin, een museum bezoeken en ’s avonds genieten van Franse specialiteiten. Arke biedt lezers van Arts en Auto de mogelijkheid voor een speciale prijs (o.b.v. eigen vervoer) Parijs te ontdekken. Lees verder »

image

Diagnose verzwijgen

Een arts krijgt van de kinderen van een patiënt het verzoek hun vader niet te vertellen wat hij mankeert. Moet de arts hieraan gehoor geven?
Lees verder »

image

Schoon rijden op waterstofgas

Wetenschappers zijn al lange tijd op zoek naar een goed alternatief voor fossiele brandstoffen. Autojournalist Bart van den Acker laat zijn licht schijnen over dit onderwerp. De brandstofcel, die gebruikmaakt van waterstofgas, is in zijn ogen de ideale opvolger. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015