Arts en Auto LIVE - André Kuipers
header
 
header
22 mei 2015
header

Als enige Nederlander heeft André Kuipers twee ruimtemissies op zijn naam, en tegen een derde vlucht zegt hij geen nee. Astronaut Kuipers, van origine arts, vertelt over zijn jongensdroom, de gezondheidszorg en de toekomst van de aarde. “We hebben nog drie miljard jaar om weg te komen.” Lees verder »André Kuipers is aanwezig tijdens Arts en Auto LIVE op zaterdag 6 juni. U vindt hem om 12.45 uur in de TalkTent. Voor meer informatie en kaarten, ga naar artsenauto.nl/live.
 

image

Zorg om bezieling

Zorgprofessionals staan meer bevlogen in hun werk dan de rest van werkend Nederland. Eén op de vijf gaat elke dag vol bezieling aan de slag. Maar waakzaamheid is geboden, want hetzelfde aantal overweegt een carrièreswitch Lees verder »

image

Fietsen bij Klein Zwitserland

Vlak bij Arnhem, midden in de natuur, ligt het in chalet-stijl gebouwde Bilderberg-hotel Klein Zwitserland. Wandelen of fietsen over de Veluwe, kunst kijken in Kröller-Müller of shoppen in Arnhem; u kunt er alle kanten uit. Lees verder »

image

Van 80 leveranciers naar 1

Steeds meer instellingen pakken de verspilling in de zorg aan. Ze schakelen gespecialiseerde bedrijven in die de inkoop efficiënt regelen. Ondanks de forse besparingen is het voor medisch professionals even wennen om met andere disposables te moeten werken. Lees verder »

image

Spiegel - Vaseline

"Het is niet eenvoudig om kind van een traumachirurg te zijn. Tenminste, zo ervaren mijn drie jongens dat. Ieder pijntje of jeukje wordt door hun vader weggehoond met dezelfde vraag: ‘Is het gebroken?’ Het antwoord daarop is tot nu toe gelukkig altijd negatief geweest en de reactie daarop is ook altijd hetzelfde: ‘Dan gaat het wel over’." Lees verder »

facebook twitter rss  

Programma LIVE


Klik op de afbeelding om het programma van Arts en Auto LIVE te bekijken
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015