Sabine Pinedo - 'Dokter on demand voor elke patiënt'
header
 
header
07 april 2017
header


“Nu blijkt dat mijn kanker niet is uitgezaaid, ga ik er vol voor”, zegt internist en ondernemer Sabine Pinedo. Door haar ziekte is ze nog vastberadener om haar droom waar te maken: zorg op maat bieden op het moment dat het de patiënt uitkomt. “Met alle technologie kán dat gewoon.” 

Lees verder »

image

Problemen vroeg signaleren

Bij zelfstandig wonende ouderen leidt verkeerd medicijngebruik regelmatig tot ziekenhuishuisopnamen. Met de Rode Vlaggen App kunnen mantelzorgers of thuiszorgmedewerkers deze problemen vroeg signaleren. Lees verder »

image

Veelzijdig Sardinië

Ruige berglandschappen, uitgestrekte stranden, overblijfselen van oude culturen en een eigen keuken: het Italiaanse eiland Sardinië bevat alle ingrediënten voor een gevarieerde vakantie. Lees verder »

image

Gratis zorg

"Over alles in Nederland kan ik zeuren, over de politiek, over de belasting, over het weer, zelfs over mezelf. Maar niet over de gezondheidszorg. Zelfs niet als een zieke Nederlander erover zeurt." Lees verder »

image

Mash Adventure 400 Touring

Een echte allroad, met koffers en bagagerek, voor zo’n 6000 euro. De Mash Adventure 400 Touring biedt veel waar voor zijn geld, al zijn er ook duidelijke minpunten.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.
 

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2017