Luat Nguyen - van bootvluchteling tot huisarts
header
 
header
11 december 2015
header


Als enige van zijn familie kwam hij als 16-jarige Vietnamese bootvluchteling in 1980 naar Nederland. Zijn vader en zusjes overleefden hun vluchtpoging niet. Aan het woord: Luat Nguyen, huisarts in Hoofddorp. 

Lees verder »

image

Meldplicht datalekken

Met de Wet meldplicht datalekken kunnen praktijkhouders niet langer achteroverleunen als het om informatiebeveiliging gaat. Ze moeten een actieve houding aannemen, anders riskeren ze een boete. Lees verder »

image

Schotland Winterwonderland

Het herboren Glasgow is een prima beginpunt voor een tocht door westelijk Schotland, ook ’s winters een streek met karakter en uitstraling; heldere hemels, koele meren en de romantische geur van brandende turf. Lees verder »

image

MSB: blik naar buiten en vooruit

'Het is een gemiste kans als MSB’s blijven steken in fiscale issues. De oprichting en doorontwikkeling van het medisch-specialistisch bedrijf biedt juist kansen voor zorg die meer uitgaat van netwerken en samenwerking in de regio.' Lees verder »

image

Subaru Outback

Eigenzinnigheid is de belangrijkste eigenschap van het merk Subaru. Alle technische principes die Subaru’s anders maken dan andere auto’s zitten ook in deze nieuwe Outback. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Oproep Stichting BootvluchtelingGezocht: zorgvrijwilligers die rond de komende feestdagen op Lesbos willen helpen. Voor meer informatie: bootvluchteling.nl

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015