Arts en Auto LIVE - Het is bijna zover!
header
 
header
05 juni 2015
header

Inspirerende lezingen van bekende sprekers, interessante demo’s, de mooiste klassieke én nieuwe auto’s, entertainment voor jong en oud plus tal van stands waar u met ledenvoordeel leuke spullen kunt kopen. Een dagje uit met familie of vrienden? U bent aanstaande zaterdag 6 juni van harte welkom op het even ten zuiden van Utrecht gelegen landgoed Mariënwaerdt (A2, afslag Beesd) waar Arts en Auto tussen 10.00 en 19.00 uur een groot lezersevenement organiseert. De opbouw is al in volle gang! 

Lees verder »

image

'Ik wil denken praktisch maken'

Het Bijbelverhaal van de barmhartige Samaritaan zorgde ervoor dat Denker des Vaderlands prof. dr. Marli Huijer (60) huisarts wilde worden. Als filosoof aan de Erasmus Universiteit en De Haagse Hogeschool heeft ze veel aan de geneeskunde. Wie is zij en wat drijft haar? Lees verder »

image

Alles kan in Las Vegas

Zie het als een architectonisch wonderland, sociaal experiment, ultiem amusement óf megalomane gokstad. Las Vegas is een stad die bij een rondreis door het westen van de Verenigde Staten níet mag worden overgeslagen. Lees verder »

image

Computers leren begrijpen

De digitale generatie weet handig de weg in de software en is onverslaanbaar in computerspelletjes. Maar wat er onder de motorkap gebeurt, is voor hen net zo’n groot geheim als voor de meeste anderen. Lees verder »

image

Klassieker voor beginner

Een classic car is een mooi bezit, maar hoe maakt u een verstandige keuze? Autojournalist Bart van den Acker zet wat zaken op een rijtje. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Arts en Auto App


De nieuwe 
Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015