Orde verzet zich tegen verplichte operatiebijsluiter
header
 
header
15 januari 2013
header

De Orde van Medisch Specialisten vindt het verplichten van schriftelijke uitleg aan patiënten over een medische behandeling een onnodige belasting voor de arts. De OMS reageert hiermee op het burgerinitiatief waarmee consumentenprogramma Tros Radar het schriftelijk informeren van patiënten bij operatieve ingrepen wil verplichten. Lees verder »

header

Belonen boven straffen

Carl Verheijen (37), directeur van gezondheidscentrum De Nije Veste in Nijkerk, brak als topschaatser records op de 5 en 10 km. Hij draait nu ruim anderhalf jaar in zijn ‘eerste baan’. “Wij willen dat mensen hier voor al hun vragen op het gebied van gezondheid en leefstijl terechtkunnen.” Lees verder »

header

Per trein door Australië

Comfortabel een meedogenloos landschap doorkruisen: dat kan met de Indian Pacific, die twee oceanen met elkaar verbindt. Onderweg: goudzoekers, spookstadjes, wildwesttaferelen, wijngebieden, bergen en een eindeloze rode woestijn. Lees verder »

header

Social media op het werk

Dat werknemers van zorginstellingen berichten plaatsen op Twitter, Facebook en LinkedIn is allang geen uitzondering meer. Maar wat is wel en wat is niet toegestaan? Wat zijn de consequenties van negatieve uitlatingen door een werknemer? Lees verder »

header

Ravioli met asperges

“Het is mijn schoonmoeder die mij de echte Hollandse pot heeft leren koken, zoals bruinebonensoep. Mijn man kookt geregeld in het weekend, maar ik ben degene die doordeweeks achter het fornuis staat. Zelfs na een dag werken kook ik altijd met verse producten. 
Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniekBezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op het dubbele jubileumalbum van Bachman-Turner Overdrive.

JaarrekeningIn 2013 start de NZa een onderzoek naar de kostenposten van mondspecialisten. Vraagt de NZa financiële gegevens bij u op, dan bent u verplicht hieraan gehoor te geven. Dit kunt u doen via uw jaarrekening, die hiervoor wel enige aanpassingen vereist. VvAA helpt u graag bij het indienen van de juiste financiële gegevens. Lees verder »
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013