Haken en ogen aan doorwerken
header
 
header
25 juni 2013
header

Voormalig radioloog en hoogleraar-directeur Kees Klinkhamer pleit in het komende nummer van Arts en Auto voor langer doorwerken. Zelf geeft hij alvast het goede voorbeeld. Inmiddels de tachtig gepasseerd voert Klinkhamer vrolijk de ene na de andere adviesklus uit. "Elke keer dezelfde fietstocht en datzelfde balletje in het putje slaan", daar wil hij niets van weten.  Lees verder »

header

Mobile doctor Kathleen Paal

Toen diëtist Kathleen Paal tien jaar geleden haar eigen praktijk MoveDis begon, was ze al actief op internet. Sindsdien begeleidt ze cliënten niet alleen in haar praktijkruimte in Rotterdam, maar ook online. Lees verder »

header

Innemend Alentejo

De provincie Alentejo wordt de schatkamer van Portugal genoemd. Dit soort superlatieven dichten reisbrochures sommige bestemmingen soms wat te makkelijk toe, maar in dit geval is het terecht.  Lees verder »

header

Chirurg start eigen ziekenhuis

Chirurg Jan van Bodegom had het gevoel dat de zorg voor patiënten stukken beter kon en besloot een eigen ziekenhuis voor borstkanker op te richten. Met succes. Na zes jaar voorbereidingstijd opende het Alexander Monro Ziekenhuis zijn deuren.  Lees verder »

header

Vakantieboeken

Een beetje boekenwurm vertrekt niet zonder minstens één dikke pil in de koffer. Journalist Frank van Kolfschooten selecteerde uit het enorme aanbod voor ieder-wat-wils, van fictie tot waargebeurd. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Themaweek Valencia:
De kwetsbare oudere

Van 28 sep – 4 okt organiseert WDH Midden-Nederland in samenwerking met VvAA QualityTime een themaweek ‘De kwetsbare oudere’ in Valencia.
De cursus is opgezet voor huisartsen in Nederland, Nederlandse huisartsen die in Spanje werken en specialisten ouderengeneeskunde. Voor meer informatie, klik hier.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013