Arts en Auto LIVE - Tussen Kunst en Kitsch
header
 
header
19 maart 2015
header

Vier experts van het tv-programma Tussen Kunst en Kitsch zijn, samen met presentator Frits Sissing, op 6 juni aanwezig in het Koetshuis van landgoed Mariënwaerdt om antieke voorwerpen van lezers te taxeren. Gedurende de dag zal Frits Sissing in de TalkTent de meest opzienbarende taxaties presenteren. Leden van VvAA kunnen maximaal één voorwerp laten taxeren. Vol = vol, dus schrijf u snel in.  Lees verder »


Wilt u bij de presentatie aanwezig zijn, bestel dan nu alvast uw kaarten voor Arts en Auto LIVE en klik hier.

image

'Nooit voor de kick'

Dennie Wulterkens, directeur van Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde VvAA, was in een vorig leven ambulanceverpleegkundige. Een interview over leven en dood. En over hoe je daarmee omgaat. Lees verder »

image

Divers Slovenië

Uitgestrekte wijngaarden, een mediterrane kust, adembenemende berglandschappen: Slovenië heeft het allemaal. Daarnaast biedt dit kleine land aan de zuidrand van de Alpen historische stadjes en een mooie hoofdstad, Ljubljana. Lees verder »

image

Management is overal

Management is een vak dat je kunt leren. Maar is het ook een vak voor zorgprofessionals? Ben Tiggelaar, gedragswetenschapper en managementdeskundige, geeft zijn visie. “Een goede manager heeft als belangrijkste taak anderen goed te laten functioneren.” Lees verder »

image

Tweede huis in Nederland

Een paradijsje op rijafstand, dat is voor velen het bezit van een tweede huis in eigen land. Heerlijk als vast vakantieadres, maar ook als appeltje voor de dorst.  Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015