Bed and breakfast aan huis
header
 
header
04 september 2014
header

Het ís nogal wat: een deel van je huis inrichten voor betalende gasten. Tal van Arts en Auto-lezers doen echter niets liever, zo blijkt uit de vele reacties naar aanleiding van onze oproep eerder dit jaar. “We kunnen nu anderen laten meegenieten van deze mooie plek.”  Lees verder »

image

'Een verlengde van thuis'

Volgens Francine Houben, oprichter en creatief directeur van architectenbureau Mecanoo, kan goede architectuur een belangrijke bijdrage leveren aan (de beleving van) goede zorg. “Een verblijf in een ziekenhuis blijft je je leven lang bij.” Lees verder »

image

Brussel & Rubens

Brussel is altijd een bezoek waard en de komende maanden nog eens éxtra vanwege een grote Rubens-expositie (25 sep t/m 4 jan) in het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR). Deze tentoonstelling omvat 120 werken van Peter Paul Rubens. Lees verder »

image

Rinnooy Kan op VvAA-congres

In de hoedanigheid van voorzitter van de Agenda voor de Zorg, spreekt hoogleraar economie en bedrijfskunde Alexander Rinnooy Kan op het VvAA Jubileumcongres over de noodzaak van deregulering. “We hebben veerkracht en vertrouwen nodig.” Lees verder »

image

Trends in tapijten

Er komt een nieuwe cocoongolf aan en na jaren van somberte willen we weer vrolijkheid in huis. Onze vloerkleden worden niet alleen steeds groter, maar ook warmer en kleuriger. “Er komt weer fun in het interieur, met het tapijt als blijmaker.” Lees verder »

facebook twitter rss  

VvAA Fotowedstrijd

De jaarlijkse fotowedstrijd van VvAA is weer volop aan de gang. Het thema luidt dit jaar: Vertrouwen. Op onze website kunt u uw foto's uploaden of uw stem uitbrengen op een van de vele inzendingen. Doe mee!

alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014