Fraude met AGB-code desastreus voor zorgimago
header
 
header
10 september 2013
header

Nep-artsen en nepzorginstellingen dienen op grote schaal valse declaraties in, kopte RTL Nieuws deze week op basis van eigen onderzoek. Deze vorm van fraude, waarbij fraudeurs misbruik maken van de persoonlijke declaratiecodes van echte artsen, is desastreus voor het imago van de zorg. Lees verder »

header

Zelf ziek: leven met ALS

Marieke Bakker was nog maar 23 en bezig met het vijfde jaar van haar studie geneeskunde toen ze te horen kreeg dat ze de dodelijke zenuw/spierziekte heeft. “Net als ieder ander dacht ik altijd: zoiets overkomt mij niet.”  Lees verder »

header

Bloemeneiland Madeira

Hoge bergen, groene dalen, grillige rotskusten, hier en daar een dorpje en overal bloemen. Het Portugese eiland Madeira is een fotogenieke en ideale bestemming voor een actieve vakantie in het najaar, vanwege de uitstekende wandelmogelijkheden en het subtropische klimaat. Lees verder »

header

Recept voor de minister

De oproep van minister Schippers aan zorgprofessionals om haar te voorzien van voorstellen rond kostenbeheersing in de sector, was voor VvAA aanleiding de adviezen van leden te verzamelen en te bundelen in een Arts en Auto special.  Lees verder »

header

Mijn huis - Velp

Dé blikvangers in de woonkamer, die uitkijkt op een grote besloten tuin, zijn de rijkelijk gedecoreerde plafonds en de originele pilaren van de oude veranda. Lees verder »

facebook twitter rss  

VvAA MobielHoudt u - net als wij - niet van ongewenste verrassingen achteraf? Stap dan over naar VvAA mobiel, dat staat voor duidelijkheid. Zo belt, sms’t en internet u uit één bundel, ook in het buitenland. En u betaalt altijd hetzelfde tarief binnen en buiten uw bundel.

Deze maand kunt u gebruikmaken van een aantrekkelijk iPhone 5-aanbod.
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan <<Emailadres>>, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013