Fysiotherapie: contract en toekomst
header
 
header
25 juni 2015
header

Woensdag 24 juni bezochten ruim honderd fysiotherapeuten ’t Hart, hoofdkantoor van VvAA in Utrecht, voor de thema-avond ‘Contract en toekomst’ georganiseerd in samenwerking met KNGF, over contractering met de zorgverzekeraars. Samenwerken lijkt het credo. 
Lees verder »

image

MBA in de zorg

Voor zorgprofessionals die bedrijfskundig en bedrijfseconomisch sterker willen staan, is er nu de Master of Business Administration van VvAA Business School, een opleiding specifiek gericht op de zorgpraktijk. “Ideaal is dat ik het geleerde direct kan uitrollen op mijn werk.” Lees verder »

image

Open Tuinendag Utrecht

Op zaterdag 27 juni vindt in Utrecht de vijfde Open Tuinendag plaats. Vanwege de start van de Tour, een week later, is de Tuinendag dit jaar omgedoopt tot Tour des Jardins Ouverts, met speciale aandacht voor tuinen met een Frans tintje. Lees verder »

image

Spiegel - Gustaaf Peek

Eerste herinneringen zijn zelden fijne herinneringen. In zijn Vergeetboek (2010) schrijft psycholoog Douwe Draaisma dat in Nederland een pijnlijke ervaring met een fiets opvallend vaak als eerste herinnering wordt genoemd. Lees verder »

image

Land Rover Discovery Sport

Land Rover heeft de Freelander vervangen door de Discovery Sport. Dit model lijkt in geen velden of wegen op de grotere Discovery, maar heeft wel alle eigenschappen die typerend zijn voor Land Rover. Lees verder »

facebook twitter rss  

Quality TIme

Arts en Auto App


Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone.
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015