Onacceptabel beleid
header
 
header
24 september 2013
header

Syrië, crisis op de huizenmarkt, asielzoekers, belastingverzwaring, milieu-ellende; u hoort en ziet het allemaal, maar het raakt u doorgaans niet echt. Uw afweermechanismen werken uitstekend. En soms – waarschijnlijk op een wat kwetsbaar moment – komt het opeens wel vol door. Dat overkwam mij toen ik op een onbewaakt ogenblik een item voorbij hoorde komen over het Nederlandse asielbeleid. Lees verder »

header

Samenwerking boven alles

Het duurde even, maar na de luchtvaart lijkt het toepassen van Crew Resource Management nu ook in de medische sector van de grond te komen. Met dank aan zorgmedewerkers die zelf de CRM-trainingen verzorgen. Lees verder »

header

Kennismaking Vietnam

Dwalen door de straten van Hanoi, cultuur opsnuiven in de oude keizersstad Hue, relaxen aan het strand van Nha Trang en met een bootje door de Mekong Delta. U beleeft het tijdens deze individuele 16-daagse reis door Vietnam. Lees verder »

header

Fouten toegeven

Mag een medisch specialist openlijk een fout toegeven aan een patiënt of krijgt hij dan problemen met de aansprakelijkheidsverzekeraar? Lees verder »

header

BMW 3-serie GT

Het lijkt erop dat de drie grote Duitse merken – BMW, Mercedes en Audi – een wedstrijdje houden: wie kan de meeste ‘niches’ in de markt bedenken? Een goed voorbeeld is de BMW 3-serie GT, die in geen enkele bestaande klasse past.  Lees verder »

facebook twitter rss  

VvAA opleidingen:
Conflicten de baas


Patiënten en medewerkers worden mondiger, collega’s vertonen soms de buigzaamheid van beton. In deze training leert u conflicten tijdig te doven of tot een goed einde te brengen. Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013